Kis figyelmet kérnék!

2017. január 08. - shinjudrama

Sziasztok!

Először is, szeretnék mindenkitől elnézést kérni, amiért így elmaradoztam! Nem szokásom, és pláne nem jellemző rám, restellem is, de sajnos közbeszólt, hogy pontban karácsonykor sikerült benyalnom egy istenes vírust, melynek lefolyása tovább elhúzódott, mint azt vártam... Őszintén, kisebb gondom is nagyobb volt annál, minthogy a fordításra koncentráljak. (konkrétan másra sem sikerült) ...

Aztán pedig úgy alakult, hogy most csütörtökön elutazom, nem tudom még pontosan meddig leszek távol, viszont ez nem fog semmilyen gátat szabni, mert ahogy időm és a lehetséges internetem engedi, -természetesen gép mindenhol van nálam-, tervezek fordítani!

Ne aggódjon senki, minden pótolva lesz, jelenleg is készülget több rész is egyszerre az aktuális projektekből, csak lassabban haladok a  rengeteg kötelező elintéznivaló miatt! De no para, mert nem tűntem el, és nem is fogok! Csak tudjatok róla, hogy ez volt és van jelenleg... Ez most ilyen sajnos, vagy nem sajnos, de a munka az munka. :)

Elképzelhető az is, hogy több rész egyszerre lesz majd feltöltve, az majd még elválik, zöme a körülményektől függ! Kérek mindenkitől még egy kis türelmet, és köszönöm a bizalmat! Érkezem! :)

be-patient.png

Fullmetal Alchemist Live-Action 2017

Sziasztok!

Minden animés és japán fan figyelmébe ajánlom!
Ugye tudjátok, hogy pontosan egy év múlva ilyenkor (2017.12.) érkezik a Warner Bros. gondozásában, a "Fullmetal Alchemist" szuperszonikus, nemzetközileg is bemutatásra kerülő mozifilmje, Ryosuke Yamada-val (Cain and Abel) a főszerepben?!! ...
Az előfelvételek munkálatát, 2017 januárjában kezdik meg Japánban, majd június elejétől Olaszországban forgat a stáb, ami várhatólag augusztus végére fog befejeződni!
Már most véssétek be a naptárba a dátumot, mert nagyot fog szólni!
/Természetesen fordításra kerül!/ 

filme_54.png

Date /Koi to wa Donna Mono Kashira/

2015

date.png

Yabushita Yoriko egy 29 éves közgazdász, aki méltán büszke a Tokió Egyetemen szerzett mesterdiplomájára, amit makroökonómiából szerzett. Ezen kívül viszont nem sok sikert könyvelhet el az életben, ugyanis rettentően elzárt életmódot folytat. Barátai sem igazán vannak, pasikról pedig még csak álmodni sem mer. Maga a megtestesült szerencsétlenség. Viszont mindenáron szeretne már kezdeni magával valamit, így végső elkeseredésében regisztrál egy társkereső irodába. Itt ismerkedik össze Taniguchi Takumi-val, aki egy igazi léhűtő alak, már 30 is elmúlt, de még mindig az édesanyja nyakán és pénztárcáján csüng. A zenén, szórakozáson és művészeten kívül, konkrétan semmi nem érdekli az életben, céljai sincsenek, dolgozni sem akar, csupán azt, hogy találjon magának végre egy gazdag nőt, akin majd tovább élősködhet az idők végezetéig. A sors persze összeboronálja őket, így nem meglepő módon, randizni kezdenek egymással. Hogy aztán mi sül ki kettőjük párosából, azt megtudjátok ha megnézitek a történetüket.

Love that Makes You Cry /Itsuka Kono Koi wo Omoidashite Kitto Naite Shimau/

2016

106095_png.png

Egy szívbemarkoló, igazán életszagú dráma, mely több fiatal férfi és nő sorsát követi végig, onnantól kezdve, hogy vidékről felköltöznek Tokióba. Köztük van Sugihara Oto és Soda Ren, akik életútja idővel összekapcsolódik. Oto-nak csak az anyja volt, aki rég meghalt, így őt örökbe fogadták. Sorsa ezzel jelentősen megpecsételődött, ő mégsem adja fel álmait és tervei megvalósítását. Azonban szembesülnie kell a ténnyel, miszerint nevelőszülei egy gazdag férfihoz szánják őt feleségül adni, kizárólag azért, mert általa szeretnék a saját adósságaikat törleszteni. Ren nagyapja hatalmas vagyonnal rendelkezett, ám annak halála után, ők is pénzügyi válságba kerültek. Így Ren keményen dolgozik azért, hogy minél több pénzt kereshessen, ugyanis álma, hogy visszavásárolhassa szeretett nagyapja egykori birtokát. Oto és Ren összetalálkoznak Hokkaido-ban, és úgy döntenek, hogy együtt próbálnak meg új életet kezdeni a fővárosban. Azonban a Tokió-i élet korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek azt ők megálmodták.

Please, Love The Useless Me /Dame na Watashi ni Koishite Kudasai/

2016

dame_na_watashi_ni_koishite_kudasai-p1_png.png

Michiko tartós munkanélküli, mert a cég melynél dolgozott csődbe ment. Azóta nem tud elhelyezkedni, pedig mindent megtesz a cél érdekében. Helyzetét az sem könnyíti meg, hogy az alig valamicske megtakarításait is, fiatalabb barátjára kényszerül költeni. Egyetlen szenvedélye a húsevés, azonban amióta takaréklángon ég pénzügyileg, maximum káposztára ha futja neki, amiből érthető módon már rettentően elege van. Helyzete elég reménytelen és kilátástalannak tűnő. Viszont egy szép napon, miközben épp macskaeledelt próbál meg lopni egy kóbor jószág elől, összetalálkozik volt főnökével Ayumu-val, aki felajánlja neki segítségét és megkéri a lányt, hogy menjen el dolgozni hozzá a "Himawari" nevű kávézójába. Michiko örül a lehetőségnek, és mérhetetlenül boldog amiért újra van munkája. Hamarosan azonban kiderül, hogy a dolog közel sem olyan jó és kedvező számára, mint amilyennek látszott.

Cain and Abel /Kain to Aberu/

2016

cain_and_abel-p00_png.png

Yu Takada egy nagyon jómódú család legkisebb fia, aki jelenleg egy nagy cégnél dolgozik. Látszólag mindene adott ahhoz hogy kielégítő élete lehessen, azonban ő mégsem elégedett semmivel. Sőt. Kifejezetten irigy és féltékeny bátyjára, akit az egész család sokkal okosabbnak és rátermettebbnek talál mindenben. Legnagyobb fájdalma pedig, hogy szeretett apja figyelméből neki szinte semmi sem jut máig, pedig másra sem vágyott egész életében. Elege van abból, hogy mindenki levegőnek nézni és egyáltalán nem ismerik el, sem szakmailag, sem otthon. Így bosszút forral, és mindent elkövet azért, hogy családján, de leginkább eminens bátyján elégtételt vehessen. Elhatározza hogy tönkreteszi őket, nem számít milyen áron, és minden olyat elvesz testvérétől, amiben ő sosem részesült. A dolgokat csak tovább nehezíti és bonyolítja az, hogy egy napon mély szerelembe esik, viszont a hölgyről durva mód kiderül, hogy nem más, mint a saját bátyja legújabb barátnője. 

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu